热点:
当前位置:首页 > 教育频道 > 考试 > 四六级 > 正文
2014英语四六级真题参考答案 阅读翻译作文选词填空解析(图)
时间:2014-12-22 10:04:54    来源:遛天津    浏览次数:    编辑:刘诗诗

英语四六级真题参考答案 阅读翻译作文选词填空解析(图)

四级阅读(长沙新东方 罗文婷 任伟伟)

Passage 1 (长沙新东方 罗文婷)

New Yorkers are gradually getting used to more pedaling passengers on those blazing blue Citi Bikes. But what about local bike shops? Is Citi Bike rolling up riders at their expense? At Gotham Bikes in Tribeca, a manager who gave his name as “Ben W.” said the shop has seen an increase in its overall sales due to the bike-share program. “It’s getting more people on the road, more people learning about the sport and getting involved,” he said. An employee at Danny’s Cycles in Gramercy said Citi Bike is a good option for people to ease into biking in a city famed for its vehicular congestion and aggressive drivers. “They can try out a bike without committing to buying one,” James Ryan said.

Rentals are not a big part of the business at either Gotham Bikes or Danny’s Cycles. But for Frank’s Bike Shop, a small business that has been at its current Lower East Side location on Grand St. since 1976, the bike-share program has been bad news. Owner Frank Arroyo said that his rental business has decreased by 90 percent since the Citi Bikes were rolled out last month.

However, Ben said the bike-share is good for bike sales at his shop. “People have used the bike-share and realized how great it is to bike in the city, then decide that they want something nicer for themselves,” he noted.

Christian Farrell of Waterfront Bicycle Shop, on West St. just north of Christopher St., said initially he was concerned about bike-share, though, he admitted, “I was happy to see people on bikes.”

Farrell’s early concerns were echoed by Andrew Crooks, owner of NYC Velo, at 64 Second Ave. “It seemed like a great idea, but one that would be difficult to implement,” Crooks said of Citi Bike. He said he worried about inexperienced riders’ lack of awareness of biking rules and backlash from non-cyclists. However, he said, it’s still too early to tell if his business has been impacted.

While it’s possible bike-share will cause a drop in business in the long run, Crooks allowed that the idea, as a whole, is good for the city.

56题 B

题干意思是:对于在纽约逐渐提升的Citi Bikes的使用,作者最为关心的是什么。定位词为Citi Bikes,因为是第一题,按顺序原则先定位到第一段第一句。第一句陈述了在纽约Citi Bikes的使用渐渐被人们所习惯,是原文的同义改写。按照金三句原则,看定位句的下一句But what about local bike shops? Is Citi Bike rolling up riders at their expense? 作者立马关心起local bike shops,而且问到了Citi Bikes是否收费的问题,答案选B

57题 C

定位词为大写人名Gotham,题干意思是:自行车共享计划后Gotham的车行发生了什么。题干当中的as a result of表示因果关系,我们要找到自行车共享计划对gotham的商店带来的一个结果。定位在第一段的第三行, Gotham Bikes的一个manager说道 “the shop has seen an increase in its overall sales due to the bike-share program.” 定位句中的due to(因为)是原文as a result of的取反改写,我们要找的是结果,看到due to前面的部分——商店已经看到在他们的整体销量的一个提升。答案选C选项。

58题 B

题干意思是:为什么自行车共享计划对于Frank’s Bike Shop来说是坏消息的?要找到一个原因。定位词是大写名词Frank’s Bike Shop,定位到原文第二段第三行。定位句本身只是陈述事实,看定位词的下一句找原因。F店的店主说道since the Citi Bikes were rolled out last month.因为自行车共享计划的推行,his rental business has decreased by 90 percent,他的rental business租借生意下降了百分之九十。答案选B,顾客都被Citi Bikes拉走了,就没人来租自行车了。

59题 A

题干意思是:为什么Andrew Crooks认为自行车共享计划难以执行?定位到文章第五段。第三句:He said he worried about inexperienced riders’ lack of awareness of biking rules and backlash from non-cyclists. 他担心经验不足的骑行者缺乏对骑行规则的意识以及来自非骑行者的反对。他的担心有两点,在答案中找到任何一点就可以,答案选A。经验不足的骑行者会破坏骑行规则。

60题 D

题干意思是:本地自行车行对自行车共享计划的普遍态度是怎样的?最后一题,定位在最后一段。尽管bike-share可能会导致行业内长期的低迷状态,但是as a whole总体来讲,对应到题干中的general,对整个城市是好的。选正态度的的答案,D。

四级作文参考范文:大学里最难忘的课

When talking about the course which impresses me the most, I will certainly choose Basic Chemical Experiment. As a student of science, I am always fascinated with the magic in test tubes, and from this course I gained more than pure knowledge.

To begin with, this course provides us opportunities to put theories into practices. The experiments helped us testify and better understand what we have learned in books. Besides, by designing experimental procedures of own, we became more flexible and innovative.

Moreover, I also developed other skills that required outside labs through this course. For example, to be focused and careful when proceeding a task, to be patient and calm when facing failures, and to communicate properly when you need someone else to cooperate. These can be very valuable assets to your life.

Basic Chemical Experiment influenced me not only on academic field but also on daily affairs, therefore it’s the most impressing course to me.

四级作文参考范文:使你受益最深的校园活动

University is a place that provides a number of interesting activities to enrich our life on campus. In the two years, I have attended a couple of activities such as football club and reading society. The most benefited one popping into my mind is the sports meeting last month.

First of all, sports meeting offers a great opportunity to draw students’ attention from busy studies to the sports field. As students, most of our time is killed in the classroom and library. However, doing sports could be seen as a relaxing ingredient in tedious study life.

Secondly, as a member of football club, I attended the football game that day. I enjoyed the feeling of being united. During the game, we encouraged each other when we felt frustrated; we cheered for each other when we scored a goal. All these taught me to be more and more team-oriented.

Lastly, doing sports benefits to our physical health. Increasingly sedentary lifestyle causes laziness and possibility of obesity. Therefore, this sports meeting on campus mobilized our students to enjoy the fun of sports.

This is the campus activity that has benefited not only me but also most of the students.

1/2 1 2 下一页 尾页
关键字:英语,四六级,真题,参考,答案